ابراهیمی با اشاره به قانعکننده بودن پاسخ وزیر نیرو درباره قطع برق درعینحال تصریح کرد: با توجه به ابعاد این بحران و قطع آب و گاز در استان خوزستان قطعاً باید هیأت ویژه تحقیق برای حل این بحران تشکیل شود.
عضو جامعه روحانیت مبارز با تأکید بر اینکه وزیر راه و وزیر نیرو باید پاسخگو باشند، خاطرنشان کرد: این وضعیت مردم را نگران کرده است چراکه درگذشته ما شاهد چنین حوادثی نبودهایم، اما چنین مشکلی که همه نیازهای ضروری با مشکل مواجه شده مسئله تازهای است که باید به آن رسیدگی فوری شود.
وی بابیان اینکه اولین کسی که در این مسئله مسئول است دولت و قوه مجریه است، افزود: ما در کشور مشکل مدیریتی داریم و هنوز مشخص نشد در حادثه سوختن مردم در قطار چه کسی مقصر بود و این موضوع پیگیری نشد و مردم قانع نشدهاند.
ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: امروز نماینده جنوب بهشدت از وضعیت خوزستان ابراز نارضایتی کرد که این مسئله نشان میدهد پیگیریهای لازم انجامنشده و دولت باید در اقدامات خود بازنگری کند.



